Seară de joi la Târgul de Crăciun din Cluj, cu byron şi VUNK – VIDEO

Cea de-a 35-a zi a Târgului de Crăciun din Cluj-Napoca i-a adus pe scenă pe cei de la byron şi VUNK, două trupe care au reuşit să cucerească în ultimii ani muzica românească şi să îşi impună un stil propriu care place publicului, dovadă stau miile de fani pe care ambele formaţii le au pe reţelele sociale, dar şi în faţa scenelor din oraşele unde aceştia concertează.

Chiar dacă zăpada şi ninsoarea lipsesc cu desăvârşire din peisaj cu patru zile înainte de finalul anului, iar temperatura din termometre ne duce mai degrabă într-o toamnă târzie decât în plină iarnă, atmosfera de sărbătoare şi de iarnă se resimte în fiecare colţişor al Târgului de Crăciun din Piaţa Unirii. Copiii înfofoliţi bine aleargă de colo-colo urmăriţi atenţi de părinţi, selfie-urile în jurul bradului luminat şi sub perdeauna de luminiţe din centrul pieţei sunt la ordinea zilei, iar comercianţii încearcă să le ofere clujenilor cele mai bune preparate în aceste ultime zile ale târgului.

Patinoarul a fost luat cu asalt şi în această seară de sute de clujeni dornici de distracţie, iar standurile cu vin, mâncare şi turtă dulce au fost şi ele „colindate” în voie. De precizat că Primăria Cluj-Napoca obligă, din nefericire, organizatorii să închidă patinoarul la 1 ianuarie şi să îl demonteze, o decizie greu de înţeles în condiţiile în care în anii trecuţi acesta rămânea până în luna februarie.

În jurul orei 19 lumea s-a apropiat de scenă, iar trupa bucureşteană byron a deschis seara de joi cu un recital de rock alternativ cu momente acoustice, în faţa a câteva sute de clujeni. Cei cinci membri ai trupei, în frunte cu solistul Dan Byron, au reuşit să smulgă o serie de aplauze de la publicul clujean.

VIDEO – byron

În jurul orei 20 au urcat pe scenă cei de la VUNK, avându-l în frunte pe charismaticul solist Cornel Ilie, care i-au pus în mişcare pe spectatori şi i-au făcut să danseze. Nu au lipsit celebrele hituri precum „Pleacă”, „1000” sau „Aşa şi”, spre bucuria clujenilor care au cântat la unison fiecare vers.

VUNK este o trupă în vogă, energică, extrem de iubită şi apreciată în Ardeal, iar piesele lor celebre au ajuns să fie bine întipărite în memoria fanilor.

VUNK – „1000”VUNK – „Pleacă”VUNK – „Aşa şi”

Sâmbătă, 30 decembrie, la Târgul de Crăciun din Cluj va avea loc un concert de pian susţinut de Two 2 Tango, de la ora 19:00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.