Secretele părului frumos și sănătos

Un păr sănătos are întotdeauna nevoie de un efort pe termen lung. De la alegerea celor mai bune produse, până la rutina de îngrijire a acestuia. Învață să-ți îngrijești părul corespunzător pentru a te bucura de o coafură ca la salon, în fiecare zi.

 Iată ce trebuie să faci:

  1. Alege-ți produsele de păr în funcție de nevoile acestuia. Primul pas este să-ți cunoști părul. Spre exemplu, acesta poate fi: păr normal, uscat, deteriorat, gras, lipsit de volum, cu mătreață, vopsit sau poate te confrunți cu căderea acestuia. Dacă părul tău prezintă una sau mai multe dintre problemele de mai sus, trebuie să-ți alegi cu grijă produsele de îngrijire.
    Pentru a nu cheltui sume fabuloase la saloane, poți opta pentru îngrijire profesională la tine acasă. Produsele Olaplex sunt special adresate părului cu probleme sau părului vopsit. Brandul Olaplex este cunoscut în special pentru rezultatele incredibile de regenerare a părului.
  2. Folosește balsam și mască de păr. După ce îți speli părul, aplică întotdeauna un balsam hrănitor pentru un plus de strălucire și pentru a-l lăsa moale la atingere. Reține că balsamul trebuie aplicat doar pe lungimea părului, nu și la rădăcina acestuia.
    O dată pe săptămână, alege o mască bună de păr și folosește-o pentru a te bucura de beneficiile acesteia. Poți opta pentru o mască reparatoare sau una care hrănește în profunzime firul de păr.
  3. Suplimente alimentare pentru un păr sănătos. Dacă te confrunți cu căderea părului sau pur și simplu vrei să îl ai mai bogat, poți opta pentru Forcapil verde. Acesta este un supliment alimentar special conceput pentru a-ți reda frumusețea părului. Conține Vitamina B8/biotină, zinc, pudră de Coada-calului și extract de rucola. Ingrediente care contribuie la creșterea părului și la combaterea căderii acestuia, făcându-l mai puternic și mai rezistent.
  4. Nu îți spăla părul în fiecare zi. Spălarea atât de frecventă a acestuia poate usca sau deteriora părul. Trebuie să ții cont de faptul că fiecare exces este negativ.
  5. Evită să folosești foarte des placa de păr sau ondulatorul. Pentru a evita deteriorarea firului de păr, încearcă să nu folosești decât ocazional placa sau ondulatorul. Un alt lucru pe care poți să îl faci înainte, este să folosești un spray cu protecție termică. Cât despre calitatea produselor, asigură-te că folosești plăci de păr din ceramică deoarece sunt mai blânde cu părul tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.