Senatorul USR Cluj Mihai Goțiu, surprins dormind în Parlament! Vezi reacția acestuia

După ce senatorul Marius Nicoară a fost surprins uitându-se la filme porno într-o ședință de Guvern, un alt parlamentar de Cluj este surprins într-o postură jenantă, dormind în timpul unei ședințe importante în care se trata bugetul României pe 2017. Este vorba de senatorul USR Mihai Goțiu, vicepreședinte al Senatului, care a fost filmat în timp ce a ațipit în fotoliul comod din Parlament, fiind trezit de alți parlamentari.

„Mă obosește această procedură a bugetului care e o cacealma. Am zis că e mai bine să mă odihnesc un pic. Am zis să mă odihnesc un pic până când trece partea asta. E dreptul lor să doarmă în plen, fiecare face ce dorește. Dacă o să mi se mai facă somn, o să mai dorm. Prefer să fiu atent la momentele care contează. Am colegi care mă atenționează”, a fost reacția senatorului clujean.

Iată înregistrarea în care senatorul Mihai Goțiu ațipește de oboseală în sala de plen:

Într-o postare oficială pe pagina sa oficială de Facebook, senatorul a venit cu clarificări despre acest incident:

„După ce am stat cinci zile și nopți treji ca să ne asigurăm că PSD nu face vreo măgărie și în Parlament, un pesedist m-a surprins azi când am închis ochii, pentru câteva clipe, în Senat. Suntem vânați de pesediști pentru orice, o bâlbă, o clipire, o neatenție, ăsta e costul unei opoziții pe bune. Dacă ăsta este prețul pe care trebuie să-l plătesc pentru zecile de ore de veghe, îmi asum să facă Gâdea și Badea (și cei ca ei) mișto de mine, accept.
Nota bene: Am reușit și să trec un amendament la buget pentru Cluj. Nu e puțin lucru. Revin”
, a fost mesajul lui Goțiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.