Seplecan nu renunta la politica si vrea sa candideze independent la Primaria Cluj-Napoca

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj, Mihai Seplecan, si-a anuntat in aceasta dimineata intentia de a candida din postura de independent la Primaria Cluj-Napoca, dar si in Consiliul Local.mihai seplecan

Acesta a facut marele anunt pe pagina sa personala de Facebook si sustine ca nu va avea sprijinul nici unui partid.

Redam mai jos declaratia integrala a lui Mihai Seplecan, asa cum apare pe pagina sa de socializare:

„Sunt om de cuvant si candidez independent. Atat la Primaria Cluj-Napoca, cat si la Consiliul Local Cluj-Napoca.

Pe puterile mele, pe banii mei, sustinut de prietenii si oamenii care cred in adevarurile demascate public cu privire la hotiile politice de la Consiliul Judetean Cluj, am decis sa candidez independent atat la Primaria Cluj-Napoca, cat si la o pozitie de consilier local in Consiliul municipiului. Am promis ca voi candida, am anuntat public acest lucru si sunt barbatul care se tine de cuvant. Nu ma sperii eu de cativa hoti politici si de cei inregimentati sa le fie slugute, sa le scoata castanele din foc in numele unei clamate vointe politice de urmarile careia este plin Codul Penal de prevederi.

Am datoria, ca simplu cetatean, sa ma implic si sa fac totul sa ajung in situatia sa le incurc partipriurile politice. Sa nu-i las sa batjocoreasca legile si banii publici. Sa nu-i las sa-si umple buzunarele si conturile amicilor politici in timp ce mimeaza ca o fac pentru binele public, ca sunt preocupati de soarta cetatenilor carora le fura banii.

Pornesc campania de strangere de semnaturi si imi depun candidatura. Sediul meu de campanie este apartamentul de bloc in care locuiesc si strada in care ma intalnesc cu oamenii. ii astept pe cei care doresc sa ma sustina la adresa: str. Donath nr. 20, ap. 12, locul in care m-am nascut si in care ma veti gasi cand veti avea nevoie si cand voi fi primar. Puteti sa ma cautati la telefonul: 0752122962 si sa imi scrieti la adresa de mail: [email protected] sau pe contul de Facebook. Voi fi la dispozitia voastra.

Sa aratam ca putem sa-i batem pe prefacutii din politica pornind chiar din casele noastre, de pe strada, ca fiecare vot conteaza, ca ne putem croi si singuri soarta. Hadeti sa facem curatenie.
Candidez!
Independent si liber.
Mihai Seplecan
Simplu cetatean”, este anuntul lui Mihai Seplecan.

Mihai Seplecan a fost inlaturat de la presedintia Consiliului Judetean Cluj si a fost exclus si din PNL Cluj dupa izbucnirea scandalului in care a fost acuzat ca si-a falsificat diploma de licenta la Universitatea Spiru Haret, iar nici pana in ziua de astazi fostul liberal nu a infirmat sau confirmat aceste acuzatii care i se aduc. Recent, Seplecan si-a pierdut si mandatul de consilier judetean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.