Shepherd’s – micul pub cu specific irlandez din centrul Clujului. Locul de întâlnire al microbiștilor clujeni și nu numai

Dacă ești una dintre acele persoane pasionate de ieșit în oraș și descoperit noi localuri, restaurante, baruri, cafenele sau puburi, atunci merită să te oprești și la unul dintre localurile pe care ți-l recomandăm noi astăzi.

Recomandarea eClujeanul este un pub cu specific irlandez din centrul Clujului, micuț, cochet, cu un meniu variat de mâncare, din care menționăm aici și preparate thailandeze, care a intrat rapid în inima tuturor microbiștilor clujeni și nu numai, devenind și o atracție pentru turiștii care ajung în vizită la Cluj-Napoca.

Vorbim de Shepherd’s pub & kitchen, poziționat în spatele centrului comercial SORA, pe strada Samuel Brassai nr. 3, colț cu strada David Ferenc, cunoscută și ca „strada cu amanetele”.

Micuța și cocheta terasă încalzită și extrem de primitoare a localului, meniul variat de băuturi și de mâncare, precum și personalul foarte ospitalier sunt elementele care vor face ca întâlnirile voastre între prieteni sau chiar cu persoana iubită să fie perfecte.

Pub special și pentru microbiști

Dacă te-ai săturat să cauți un local sau pub cu televizor unde să poți vedea meciurile echipei favorite cu tovarășii tăi, atunci Shepperd’s e locul ideal pentru astfel de întâlniri între consumatorii de sport.

Meniul zilei la 26 lei

Dacă lucrezi în centrul orașului și nu mai știi unde și ce să mănânci la prânz, merită să dai o fugă până la Shepperd’s pentru a încerca meciul lor zilei la 26 lei, disponibile și prin Tazz. Porțiile generoase și bine preparate garantează revenirea.

Meniul poate fi consultat AICI.

Pentru rezervări apelați 0742 976 093

One thought on “Shepherd’s – micul pub cu specific irlandez din centrul Clujului. Locul de întâlnire al microbiștilor clujeni și nu numai

  1. Am fost de câteva ori pe acolo, burgerul și coastele au fost foarte gustoase, pe lângă asta au și câteva shot-uri foarte bune făcute de ei. Staff-ul foarte prietenos și au mulți clienti pe care i-am văzut de mai ori acolo ceea ce înseamnă că oamenii apreciază sa revină în acel loc. Experienta a fost foarte plăcută, plus ca am mai comandat și de pe Tazz de la ei și la fel, mâncarea a fost excelenta! Felicitări Shepherd’s și tot staff-ul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.