Si-a pierdut apartamentul si masina la PACANELE si a distrus tot cazino-ul cu un topor! VIDEO

pacaneleImagini incredibile au fost facute publice joi, la aproape o luna de cand un barbat de 48 de ani din Timisoara a distrus un cazinou din centrul orasului.

In imagini, se vede cum individul distruge cu un topor aparatele de joc si toate geamurile localului. Culmea, politistii nu s-au deranjat pana acum sa ceara imaginile de pe camerele de supraveghere, desi paguba se ridica la aproape 25.000 de euro.

In imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum barbatul ia la rand toate aparatele de joc si le distruge cu toporul. Nimeni si nimic nu i-a stat in cale.

Clientii fug care incotro in vreme ce o angajata, se ascunde sub tejghea. Un tanar incearca sa-l opreasca insa fara sorti de izbanda. In cele din urma, atacatorul a fost imobilizat si dus la spital pentru un control psihiatric.

In urma expertizei, s-a stabilit ca barbatul are discernamant. Acesta se cunostea de ani de zile cu patronul cazinoului si era un client fidel. A pierdut la jocurile de noroc apartamentul si masina. El este cercetat acum in libertate pentru ultraj, distrugere si port ilegal de arma alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.