Și Pata Rât e în Capitala Europeană a Tineretului! Parodie pe versurile imnului „We are the City”

Un clujean realizat o parodie video cu versurile imnului Capitalei Europene a Tineretului „Cluj Stars – We are the City” pe imaginile cu ghetoul de la Pata Rât.

pata rat

„Inspirat fiind de euforia debordată în clipul ‘We are the city’, am făcut un clip alternativ care ilustrează cam cum e receptat programul ‘Cluj Napoca – Capitală Europeană 2015’ de oamenii din Pata-Rât, zona învecinată Clujului”, a scris autorul parodiei.

4 thoughts on “Și Pata Rât e în Capitala Europeană a Tineretului! Parodie pe versurile imnului „We are the City”

  1. Cand o sa vina toti strainii sa viziteze marea capitale europeana a tineretului, atunci va fi atunci. Clujul va intra in santier, strazile sunt vai de ele, PataRat, principala atractie turistica in 2015. Domnul Boc ce face?

  2. Este inatmisibil ca asa ceva sa se intamle in secolul in care traim si la pretentiile care le avem. Din pacate am ajuns zile in care cei care au bani pentru spaga o duc tot mai bine iar cei care saracii nu au bani de o paine rabda foame in timp ce se uita la coducatori plimbanduse in masini care costa mai mult decat costa intrag catierul in care locuiesc ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.