Şi poliţiştii au suflet mare – Un om al legii de la Secţia 5 din Grigorescu i-a cumpărat unei bătrâne care stătea în frig de mâncare

Deşi imaginea Poliţiei Române nu este, de multe ori, cea mai bună în rândul populaţiei, mai există şi momente în care aceştia fac gesturi admirabile şi care merită toată stima noastră, iar unul dintre aceste gesturi a avut loc miercuri la Cluj-Napoca. 

Un poliţist de la Secţia 5 din cartierul clujean Grigorescu a dat dovadă de suflet mare când a observat o femeie în vârstă stând în frig plângând că nu are ce mânca, în benzinăria de lângă hotelul Napoca, şi, fără să stea mult pe gânduri, s-a dus şi i-a cumpărat femeii ceva de mâncare.

„Extraordinar gest, mai sunt şi oameni printre noi! Un poliţist de la circa 5 Grigorescu (Cluj), nu ştiu numele lui, a văzut o bătrânică care plângea în benzinăria de lângă Napoca că e moartă de foame, iar atunci acel poliţist fără nici un cuvânt a mers şi ia cumpărat de mâncare. Cinste politiei romane ca are asa oameni. Toata stima domnule politist”, a scris Călin pe profilul său de Facebook

Numele poliţistului cu suflet mare este agent şef adjunct Gabriel Calbajos şi este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca, iar gestul său a fost apreciat şi de comunitatea Poliţiştii au umor de pe Facebook, urmărită de pe peste 195.000 de persoane.

Jos pălăria pentru acest gest de omenie şi sperăm că reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj (IPJ) îl va premia în vreun fel! 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.