Simona Halep, desemnată cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca! Boc: „Bine ai revenit la Cluj”

Cea mai bine cotată sportivă din România, Simona Halep, a revenit astăzi la Cluj-Napoca, alături de președintele Federației Române de Tenis, Ion Țiriac și Ilie Năstase.

Halep a fost primită pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” cu flori chiar de prinarul Emil Boc, care i-a urat bun venit, după care s-au deplasat la Primăria Cluj-Napoca, unde Simona a primit titlul de cetățean de onoare al orașului.

Ma bucur foarte mult ca Simona Halep a acceptat propunerea de a deveni cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca.

Dincolo de performanta extraordinara obtinuta la tenis, Simona Halep este un model pentru o intreaga generatie, pentru toti romanii. Prin talent, munca, eleganta, modestie si tenacitate, Simona Halep inspira oameni atat din Romania cat si de pe intreg mapamondul.

Iti multumim, Simona Halep, pentru momentele unice de bucurie si mandrie pe care ni le-ai oferit! Si, cu siguranta, vor urma si altele!

Simona, suntem alaturi de tine! Si la bine, si la greu”, a declarat primarul.

Marea noastra campioana se afla din nou la Cluj-Napoca, alaturi de alti doi sportivi legendari ai Romaniei, Ion Tiriac si Ilie Nastse, cu ocazia unui eveniment de promovare a tenisului.

„Întâlnește-ți campionii!” este adresat copiilor cu varste intre 3 si 7 ani, fiind organizat de Federatia Romana de Tenis si Winners Sports Club.

Acordarea titlului de cetatean de onoare urmeaza sa se faca intr-o sedinta viitoare a Consiliului local.

One thought on “Simona Halep, desemnată cetățean de onoare al municipiului Cluj-Napoca! Boc: „Bine ai revenit la Cluj”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.