Simona Halep: „Emil Boc este senzanțional. A venit special pentru noi”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost un susținător înfocat al echipei de Fed Cup a României la Ostrava, alături de alți 100 de români, din care 60 de angajați ai primăriei clujene, la meciul cu Cehia, actuala campioană mondială.

Îmbrăcat într-un tricou galben și cu o energie debordantă, edilul clujean a bătut toba pe toata durata confruntării și a strigat pentru România, fiind un adevărat lider de galerie.

Fostul lider mondial, Simona Halep, actualul număr 3 WTA, a vorbit în termeni laudativi despre susținerea lui Emil Boc, susținând că este cel mai bun primar din România.

Domnul Boc e senzaţional! A călătorit atât de mult şi ne-a transmis şi nouă o energie pozitivă prin comportamentul său. Ne ajută foarte mult. A venit aici special pentru noi”, a spus Simona Halep.

Emil Boc a dovedit că este probabil cel mai bun primar din România. Clujul a înflorit în ultimii ani și a ajuns în topul destinațiilor europenene preferate ale turiștilor. Mai mult decât atât, fostul premier a reușit să transforme municipiul pe care-l conduce și în locația preferată a sportivilor români. 

De altfel toate competiţiile importante, care s-au desfăşurat în România, au avut loc la Cluj pentru că Bucureştiul este singura capitală europeană care nu oferă condiţii optime în acest sens. 

Ion Țiriac a vorbit şi el în urmă cu ceva timp despre posibilitatea organizării unui turneu de un milion de dolari la Cluj, pentru că Bucureştiul nu-i oferă condiţiile necesare. Emil Boc a declarat că-l aşteaptă să pună la punct detaliile”, notează revista Capital

Echipa de Fed Cup a României s-a calificat în semifinalele competiției, unde va întâlni reprezentativa Franței, după ce a învins campioană mondială, Cehia, scor 3-2, la Ostrava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.