Simona Halep nu va juca la Cluj in FED CUP! Ana Bogdan ii ia locul!

Simona Halep, numarul 2 WTA, nu va evolua la Cluj-Napoca in confruntarea dintre Romania si Canada din primul tur al Grupei Mondiale II.

Sâmbătă, sportiva a vorbit despre meciul cu Canada: „Fizic, sunt destul de ok, talpa dreaptă este încă cu probleme, dar s-a dezumflat, nu mai este aşa umflată. Încerc să fac tratament zilnic şi încerc să ajung pe teren cât mai repede”.

Florin Mergea a explicat că Simona nu trebuie să forţeze: „Din proprie experienţă spun, cred că e mai bine să te opreşti, să te vindeci şi, în acelaşi timp, să continui să faci pregătirea, atât timp cât nu te afectează. Dar condiţiile de meci sunt cu totul altele. Stresul e unul destul de mare în meciuri şi doar ea îşi poate da cu părerea aiai. Numai ea poate lua o decizie, pentru că noi nu putem fi în adidaşii ei”.

Meciul România – Canada se va juca între 10 şi 11 februarie, la Cluj, in Sala Polivalenta, iar Florin Segărceanu le-a convocat pe Sorana Cîrstea şi Irina Begu pentru partidele de simplu, dar şi pe Raluca Olaru, în eventualitatea unui meci decisiv la dublu. În locul Simonei Halep a fost chemată Ana Bogdan (25 de ani), locul 86 WTA.

Canada va deplasa la Cluj lotul al doilea: Carol Zhao, Bianca Andreescu, jucătoare cu origini româneşti, Katherine Sebov şi Gabriela Dabrowski, toate patru clasate mai jos de locul 140 WTA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.