Simona Halep și-a amânat operația și vine la Fed Cup să joace pentru România!

Federația Română de Tenis a anunțat echipa României pentru meciul cu reprezentativa Cehiei din cadrul primului tur al Grupei Mondiale a Fed Cup, iar Simona Halep se află printre jucătoarele nominalizate de Alina Tecșor, căpitanul nejucător al echipei, alături de Monica Niculescu, Irina Begu și Andrea Mițu.

fed cup romania

„Echipa noastră este formată din Simona Halep(2 WTA), Irina Begu(31 WTA), Monica Niculescu(40 WTA) și Andreea Mitu(96 WTA) pentru meciul cu Cehia. Alexandra Dulgheru(61 WTA), din păcate, este accidentată și nu poate juca pentru România. Ne bucură foarte mult faptul că Simona Halep a decis să joace pentru echipa noastră. A făcut un tratament, și-a amânat operația, și este pregătită să joace în acest meci”, a declarat, pentru site-ul FRT, Alina Tecșor.

Altfel, căpitanul-nejucător al echipei Cehiei, Petr Cala, a anunţat echipa care va juca la Cluj: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA) şi Denisa Allertova (66 WTA).

Simona Halep anunțase duminică, 24 ianuarie, pe pagina sa oficială de Facebook că va fi nevoită să renunțe la participarea sa la Fed Cup din cauza unei intervenții chirurgicale, dar se pare că aceasta și-a amânat operația și va veni la Cluj pentru a juca în meciul cu Cehia.

Partida dintre România și Cehia va avea loc în perioada 6-7 februarie 2016, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.