Situația zborurilor către Dubai operate de Wizz Air ca urmare a incidentelor din Orientul Mijlociu

Compania aeriană Wizz Air informează opinia publică și călătorii că momentan nu s-au anulat zboruri către Dubai, dar dacă situația se agravează acest lucru se va întâmpla.

Reamintim că Iranul a amenințat în mod public că după cele două atentate asupra a două baze militare americane din Irak ar putea urma și Dubaiul.

„Wizz Air dorește să își informeze pasagerii că monitorizează și evaluează constant evenimentele curente din Orientul Mijlociu și este în contact cu autoritățile relevante. Până în acest moment nu au existat zboruri anulate, însă situația din regiune este schimbătoare, iar dacă va fi nevoie, compania, ca de fiecare dată, va lua toate măsurile necesare pentru a  menține siguranța pasagerilor, echipajelor, și aeronavelor de pe zborurile operate către Dubai.

Dacă va exista orice schimbare în programul de zbor al companiei ca urmare a unor evenimente viitoare din regiune, pasagerii afectați vor fi informați prin e-mail și sms. Siguranța și securitatea rămân principalele priorități Wizz Air”, anunță reprezentanții companiei aeriene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.