Viața-i scumpă la Cluj și „domnia se plătește”. Tarife de Milano în parking-ul de pe Moților – FOTO

Nu mai e niciun secret pentru nimeni că viața a devenit extrem de scumpă la Cluj, iar clujenii simt creșterea calității vieții la buzunar.

O clujeancă care a parcat în parking-ul primăriei de pe str. Moților a plătit pentru 2 ore și 44 de minute suma de 32 de lei. Aceasta și-a lăsat autoturismul la ora 09:01 până la 11:43.

„Multumesc” oras de 5 stele. Nici in Milano nu am platit atata parcarea langa Duomo”, a scris clujeanca Ioana Moraru pe grupul Clujul Civic.

„Că sa nu plătești …mergi cu transport in comun …dar domnia de când îi lumea s-o plătit”, a comentat un clujean pe Clujul Civic.

„Clujul are o problema cu traficul, străzi mici, înguste, parcări putine, de aceea dorinta este de a face oamenii să circule mai mult cu transportul in comun. In multe alte orașe europene sunt taxe mai mari pentru mașini, zone interzise, etc, toate din politica asta asumată”, a comentat Alex Dobre.

„Din câte văd toată lumea își imaginează că doar din comoditate te duci cu mașina pe centru. Există și altfel de situații ca de exemplu atunci când ai de renovat un apartament pe centru și trebuie să duci materiale și scule la locație. Eu sunt într-o astfel de situație (ca și prestator) și nu am încotro decât să încarc factura clientului. Concluzia o trage fiecare, înainte de a face supoziții simpliste”, a scris Simona.

„Nu te obligă nimeni să parchezi, poți lăsa mașina într-un loc unde nu se plătește parcare și sa mergi cu transportul public, dar ca bogați:))”, a fost replica unui alt clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.