Soarta CFR se decide astăzi! „E foarte greu să te califici în primăvara europeană în Champions League.”

După obţinerea a două victorii în faţa FC Basel, formaţia CFR Cluj a reuşit, aseară, calificarea în grupele Champions League. Soarta clujenilor se va decide astăzi la ora 18.45 după tragerea la sorţi din patru urne valorice. „E foarte greu să te califici în primăvara europeană în Champions League.”, declară preşedintele grupării, Iuliu Mureşan.

Iuliu Mureşan a adăugat că el ar prefera ca adversarii CFR Cluj din grupe să fie echipe foarte puternice. Astfel, formaţia ar învăţa fotbalul de la cei mai buni dintre cei buni, „Acolo este elita fotbalului şi ne-ar plăcea să fim a treia oară alături de marile echipe”, afirma Iuliu Mureşan înainte de meciul cu Basel. De asemenea, el susţine că ar fi mulţumit şi de un loc trei în grupe, considerând că locul unu este aproape imposibil pentru gruparea clujeană, ”E foarte greu să te califici în primăvara europeană în Champions League. În UEFA mai ai șanse, dar în Champions League e foarte, foarte greu. Sigur că noi vom încerca, dar eu zic că dacă obținem măcar un loc 3 care ne califică în Primăvară ar fi foarte bine, dacă nu locul 2, dar locul 1 mi se pare foarte greu și trebuie să fim realiști. „

Ricardo Cadu, căpitanul feroviarilor este extrem de încântat de rezultat şi declară că accidentarea lui Sare a fost, de fapt benefică pentru rezultat, ”O victorie foarte importantă, am meritat. Am facut treabă bună cu Andone. Orice jucător se simte fotbalist când are aşa atmosferă. Am avut ghionion cu accidentarea lui Sare, dar nu putem vorbi despre asta, pentru ca am avut noroc la penalty”, menţionează Cadu pentru DigiSport. Şi preşedintele, Iuliu Mureşan, îşi manifestă compasiunea vizavi de  accidentarea lui Sare, „E foarte mare bucuria, dar ne-am consumat bucuria în vestiar cu băieții, în partea cealaltă a zonei mixte. Suntem fericiți, dar în același timp și îngrijorați din cauza acestor accidentări. Eu sufăr pentru fiecare jucător care se accidentează pentru că sunt prea mari sacrificiile pe care le facem pentru performanță”, a declarat Iuliu Mureșan.

Cele patru urne valorice din care se vor face, diseară, extragerile sunt următoarele:

Urna 1

Chelsea (Anglia)
FC Barcelona (Spania)
Man. United (Anglia)
Bayern München (Germania)
Real Madrid (Spania)
Arsenal (Anglia)
FC Porto (Portugalia)
AC Milan (Italia)

Urna 2

Valencia (Spania)
Benfica (Portugalia)
Şahtior Doneţk (Ucraina)
Zenit St. Petersburg (Rusia)
Schalke 04 (Germania)
Man. City (Anglia)
Sporting Braga (Portugalia)
Dinamo Kiev (Ucraina)

Urna 3

Olympiakos (Grecia)
Ajax (Olanda)
Anderlecht (Belgia)
Juventus (Italia)
Spartak Moscova (Rusia)
PSG (Franţa)
Lille (Franţa)
Galatasaray (Turcia)

Urna 4

Celtic (Scoţia)
Borussia Dortmund (Germania)
BATE Borisov (Belarus)
Dinamo Zagreb (Croaţia)
CFR Cluj (România)
Malaga (Spania)
Montpellier (Franţa)
FC Nordsjaelland (Danemarca)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.