ȘOCANT – Bătrână bătută cu bestialitate de ginerele ei! FOTO

O femeie în vârstă de aproximativ 70 ani care își trăiește bătrânețile în teroare și durere din cauza fiicei ei și a bărbatului cu care tânăra trăiește a apărut astăzi în centrul comercial Iulius Mall Cluj cu ochii învinețiți după ce ginerele ei a bătut-o cu bestialitate.

Bătrânica, care își face veacul prin zona food-court a Iulius Mall, s-a destăinuit astăzi unei angajate a centrului comercial și povestit despre clipele de coșmar prin care trece în propriul cămin din care vrea sa plece și să stea într-un azil de bătrâni, însă nu are posibilitatea financiară de a face asta.

„Nu stiu cum sa incep si nu stiu ce pot sa spun despre aceasta batranica care a fost batuta crunt de ginerele dansei. Sunt socata si revoltata de ce i s-a intamplat bietei femei. Si acum doresc sa va spun pe scurt povestea ei. Lucrez de multi ani in incinta IULIUS MALL si de cand lucrez o vad in fiecare zi pe tanti. Cred ca o cunosc toti angajatii de la toate magazinele din Mall. Vorbesc aproape zilnic cu biata femeie si ii stiu necazul: ca nu se intelege cu singura fiica si cu ginerele, care sub diferite „influente ” o bat si o batjocoresc. Dar ca si azi nu am vazut-o niciodata. A fost lovita cu pumnii in cap, batrana cazand jos, a continuat sa o loveasca cu picioarele. INUMAN,RUSINOS SI STRIGATOR LA CER!! Politistii de la sectia 3 nu au dat decat amenda… Ce sa zic…

Oameni dragi, oameni cu suflet va rog distribuiti sa vada cat mai multa lume si haideti sa o ajutam pe bunicuta!

Daca cineva cunoaste un azil mai ieftin va rog sa imi scrieti. Este dispusa sa plece din casa ei pentru a-si petrece batranetile la un azil,departe de bestiile care ii mananca viata!” este apelul disperat al angajatei centrului comercial pentru a o ajuta pe săraca bătrânică.

Mulți clujeni au reacționat la postarea femeii și au declarat că o cunosc pe bătrânică.

„O cunosc foarte bine, mereu maninca la Auchan dimineata, sta toata ziua in moll de frica sa nu mearga acasa. Saraca, asa nu am vazut-o niciodata”, a precizat o clujeanca. 

„O știu și eu săraca e o mana de om și bătrână cum sa dai în ea în asa hal? Ori sunt nebuni ori alcolisti. Nu am cuvinte în ce lume suntem?”, a scris Paula.

„Si eu o cunosc, de obicei sta jos pe canapea langa Botega Italiana.. cam mereu adorme stand acolo si e aproape in fiecare zi la auchan”, a mai scris altcineva. 

„Ieri a fost in fata mea la casa de marcat… Am vrut sa o întreb daca a fost bătută dar nu am îndrăznit…o cunosc si eu pe doamna…daca doriți o recomandare de azil va stau la dispoziție”, a declarat un clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.