ŞOCANT: Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ!

Localnicii din Murfatlar au găsit un copil într-un şanţ şi au rămas şocaţi de faptul că avea alături o sticlă de spirt pe jumătate goală. Dacă nu era descoperit la timp, copilul murea.

Un copil de 11 ani a fost găsit în comă alcoolică într-un şanţ, în localitatea Murfatlar, iar dacă nu era găsit la timp, minorul putea muri de frig, potrivit medicilor.

Tânărul a fost găsit de câţiva trecători, într-un şanţ de pe marginea drumului, la ieşirea din localitate. Iniţial, oamenii au crezut că minorul este mort, dar când s-au apropiat şi-au dat seama că respiră şi au chemat imediat o ambulanţă. Medicii care s-au deplasat la faţa locului spun că este o minune că băiatul a scăpat cu viaţă. Norocul lui este că a fost găsit la timp şi era îmbrăcat gros, altfel risca să moară de frig.

După ce şi-a mai revenit, copilul le-a spus medicilor că este din Poarta Albă şi că a băut spirt. Copilul consumase o jumătate de sticlă de spirt. Cazul a intrat în atenţia celor de la Protecţia Copilului Constanţa.

Dacă ancheta va stabili că minorul a ajuns în comă alcoolică din neglijenţa părinţilor, copilul va fi trimis într-un centru de plasament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.