SoftOne România crește productivitatea mediului de afaceri din Cluj cu soluții de Enterprise Mobility

SoftOne România, furnizor de top de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, și partenerul său ERP Concept Solutions, companie cu peste zece ani de experiență în vânzarea și implementarea de soluții ERP în județul Cluj, își propun să crească productivitatea mediului de afaceri local cu cel puțin 35%, prin soluții dedicate de Enterprise Mobility.

SoftOne și ERP Concept Solutions au organizat astăzi un eveniment, în colaborare cu GoodWill Consulting, în care au pus accent pe oportunitățile de creștere și soluțiile de finanțare pentru companiile mici și mijlocii care activează în orașul considerat a fi Silicon Valley al Europei.

„Ponderea întreprinderilor din Uniunea Europeană care folosesc soluții ERP a crescut cu 15 puncte procentuale comparativ cu 2010. 30% dintre clienții noștri folosesc în prezent soluții mobile de business și estimăm că numărul lor va crește cu 50% până la finalul anului. Companiile au din ce în ce mai multă nevoie de flexibilitate și mobilitate pentru a-și maximiza rezultatele. Tehnologia noastră de Enterprise Mobility oferă numeroase avantaje pe termen lung companiilor, mai ales IMM-urilor, în termeni de retenție a angajaților, performanță, productivitate crescută și reducerea nivelului de stres”, a declarat Liviu Buligan, Executive Manager, SoftOne România.

Marius Egry - ERP Concept Solutions„SoftOne România este singurul furnizor de soluții de business dintre toți cei cu care am colaborat până în prezent care ne-a pus la dispoziție instrumente 100% configurabile. Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri particularizări cu grade înalte de dificultate, însă într-un buget de timp și bani rezonabil și predictibil”, a declarat Marius Egry, Sales Manager, ERP Concept Solutions.

În cadrul evenimentului, SoftOne România a evidențiat importanța utilizării unui sistem ERP de tipul Enterprise Mobility, această tehnologie putând fi instalată pe orice tip de dispozitiv (smartphone, laptop, tablet) și accesată oricând și oriunde.

Soft1 ERP, soluția de top a SoftOne România, oferă simplitate și flexibilitate și răspunde nevoilor specifice ale unei companii. Este un sistem funcțional, optimizat pentru operarea în Cloud, care poate fi configurat în totalitate și care oferă agilitate, control operațional și productivitate crescută.

În ultimul an, SoftOne și-a diversificat portofoliul cu noi produse și servicii: Soft1 360 (aplicație de web & mobile), eInvoice (pentru facturare electronică) și servicii web (pentru integrarea în Cloud cu terțe aplicații). În 2016, compania va continua să se axeze, în termeni de cercetare și dezvoltare, pe aplicații de web & mobile, dar și pe soluții în Cloud.

Despre SoftOne România

Cu peste 2.000 de instalări în Cloud în 2015, SoftOne este un furnizor de top de servicii și soluții Cloud ERP recunoscute la nivel internațional, a cărui strategie de business pune accent pe dezvoltarea de aplicații ERP, CRM, web și mobile. Câștigător de numeroase premii pentru leadership și inovație, SoftOne deservește nevoile companiilor mari, mijlocii și în curs de dezvoltare.

SoftOne este prezent în 10 țări și are peste 15.000 de clienți la nivel regional, cărora le oferă servicii de înaltă calitate, prin intermediul unei rețele solide de parteneri, atestați cu certificate Soft1  (600+).

Compania este prezentă în România din anul 2013, iar în prezent are peste 200 de clienți la nivel național, printre care: Oscar Downstream, Ernst & Young, Calif, Leonardo, Neon Lighting, Verla, Cosmos Mobile.

SoftOne are un model de afaceri unic de vânzare a produselor prin intermediul rețelei de parteneri. În 2015, compania și-a consolidat poziția strategică pentru clienții din regiune, dublându-și rețeaua națională de parteneri și devenind centrul internațional de suport, în materie de management, marketing, training și vânzări, pentru toți partenerii din Europa de Sud-Est. Actualmente, SoftOne România gestionează activitatea a 50 de parteneri la nivel internațional.

Produsul vedetă al SoftOne este Soft1 ERP, singura soluție din România de planificare a resurselor unei întreprinderi care funcționează identic atât la instalarea pe serverele clienților, cât și în Cloud. Soft1 ERP este 100%  personalizabilă, în funcție de afacerile clientului și nevoile sale specifice.

SoftOne este partener acreditat al Microsoft și distrbuitor de top în regiune pentru soluții ERP, CRM și Business Intelligence (BI). Compania și filialele sale au peste 400 de parteneri, 1.000 de dezvoltatori asociați și peste 2.000 de instalări în Cloud.

Pentru detalii suplimentare puteți accesa: http://www.softone.ro/

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.