Softvision a donat 73.000 de dolari Institutului Oncologic din Cluj

Institutul Oncologic din Cluj-Napoca a primit o donație de 5.000 de măști FFP2 și 3.000 de kituri de testare pentru diagnosticarea noului coronavirus din partea companiei IT Cognizant Softvision.

Acțiunea de donare este realizată prin Asociația Oncologică Română Ion Chiricuță și vine în sprijinul cadrelor medicale din prima linie și al pacienților afectați de acest virus.

„Este nevoie de o doză mare de responsabilitate și de efort colectiv pentru a depăși criza de sănătate generată de pandemie, la nivel național. Sănătatea noastră este pe primul loc, iar instituțiile medicale și medicii au nevoie de susținere continuă în acest context.

De fiecare dată când este nevoie, răspundem afirmativ necesităților din sistemul sanitar și acum am decis să ne concentrăm eforturile, pentru început, către Spitalul Oncologic din Cluj-Napoca, comunitate din care facem parte de peste 20 de ani. Ne bucură să vedem că atât sistemul de stat, cât și cel privat, se implică și sprijină inițiative esențiale și relevante în aceste vremuri.

Avem toată încrederea că, împreună, acționând cu responsabilitate și grijă unii față de alții, vom depăși cu bine această situație. Este foarte important, de asemenea, să rămânem la fel de uniți și după ce această criză va fi depășită”, a declarat Mihai Constandis, Country Manager al CSR.

Cognizant Softvision și Cognizant Digital Engineering formează o echipă de 11.000 de profesioniști și o rețea de 30 de birouri prezente în nouă țări. Echipa din România cuprinde 1.800 de profesioniști din domeniul IT în centrele din Cluj-Napoca, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Baia Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.