SOLD OUT! 70.000 de oameni l-au urmărit pe legendarul Armin Van Buuren la Untold Festival 2015

Cea de-a treia zi a festivalului Untold s-a încheiat în zori cu prestația legendarului DJ Armin Van Buuren pe scena principală, unde 70.000 de oameni s-au lăsat fermecați de mixurile energice și spectaculoase ale olandezului declarat de cinci ori cel mai bun DJ din lume. S-au vândut toate biletele, potrivit organizatorilor, iar Cluj Arena a fost arhiplină.

armin van buuren at untold festival 2015

ARMIN a urcat pe scenă în jurul orei 2 noaptea începându-și recitalul cu câteva cuvinte în română, „Bună seara, România! Ce faci?”, a spus olandezul la microfon în fața mulțumii extaziate, stârnind un val de aplauze. Mii de telefoane au fost pe record în momentul când celebrul DJ a urcat la platane, iar lumea a fost pur și simplu vrăjită de show-ul acestuia. Atmosfera a fost incendiară, iar întreg stadionul a vibrat în ton cu ritmurile impuse de ARMIN.

Van Buuren a fost atât de fascinat de public și de atmosfera creată încât a decis să își prelungească momentul cu o oră în plus față de cât era programat, părăsind scena la 5 dimineața. La final, cu soarele pregătindu-se să răsară peste Cluj Arena, „regele trance-ului” și-a luat ‘la revedere’ aproape cu lacrimi în ochi, dar și cu promisiunea că va reveni la Cluj când va avea ocazia. „România, îți mulțumesc”, a fost mesajul de final al lui ARMIN pentru fanii care au rămas până la final pe stadion.

armin van buuren untold 2015

Charismaticul olandez a postat un video „Romania rules” pe pagina lui oficială de facebook cu peste 8.5 milioane de fani – VEZI AICI.

ARMIN a controlat întreaga instalație de sunet și lumini cu ajutorul unei brățări purtate pe mână pe toată durata spectacolului, iar la final organizatorii au dat drumul unui impresionat foc de artificii.

Publicul a fost încălzit de duo-ul Sunnery James & Ryan Marciano, Tinie Tempah, John Newman, Patrice și Moonlight Breakfast.

VIDEO – Armin van Buuren

Tinie Tempah – Written in the stars

John Newman – Love me again

În această noapte, de la ora 1:00, va urca pe scenă DJ-ul francez David Guetta, care va închide prima ediție a festivalului Untold.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.