Specialistii si pasionatii industriilor creative se pot inscrie, din 11 aprilie, la atelierele ZAIN Academy

ZAIN Academy își deschide porțile în aprilie 2016, sub deviza „Turning Talents into Jobs”. Proiectul se lansează cu 6 ateliere dedicate specialiștilor și începătorilor din mai multe industrii creative.

zain academy ateliere

  • Fashion Management
  • Comunicare și PR în fashion
  • Online marketing for fashion
  • Styling
  • Workshop 3D Studio Max beginner
  • Workshop 3D Studio Max medium

Comunitatea ZAIN s-a născut odată cu primul festival de design din Cluj, ZAIN – Design Expressions [click pentru video], organizat în noiembrie 2015. Evenimentul a reprezentat și primul pas în conturarea unei comunități profesionale în jurul fenomenului de design și al industriilor creative. În 2016, echipa din spatele proiectului inițiază ZAIN Academy, reprezentând o continuare a demersului de construire și consolidare a comunității ZAIN, cât și o apropiere de publicul larg. 

„ZAIN Academy a venit la fel de natural precum ideea inițială a festivalului. ZAIN crește, se maturizează, devine o entitate conturată în domeniu, iar atelierele au reprezentat un pas firesc înspre atingerea scopurilor declarate inițial și susținute ulterior prin activitățile noastre: coagularea atât a unei comunități de creativi, cât și a unui public experimentat și doritor să consume produsele acestora.” Georgiana Ciceo – Project Manager ZAIN

Atelierele ZAIN Academy nu sunt gândite numai pentru specialiști, însumându-i pe cei care caută să-și aprofundeze veleitățile profesionale, ci și pentru aceia care vor să descopere o nouă perspectivă profesională.

Doritorii pot alege să urmeze unul sau mai multe din cele 6 ateliere ce se vor desfășura în perioada aprilie – iunie 2016, la ZAIN Studio, în Cluj-Napoca. Pe website-ul proiectului, www.academy.zain.ro, se găsesc informații detaliate despre fiecare atelier în parte, cine sunt profesorii, cât timp durează, cui se adresează și de ce este util un astfel de atelier participanților.

Înscrierile sunt deschise și se fac pe www.academy.zain.ro. Numărul locurilor este limitat. Prin completarea formularului de înscriere, locurile se rezervă timp de 48 de ore, urmând a se achita un avans pentru ocuparea acestora.

Comunitatea profesională ZAIN s-a născut odată cu primul festival de design din Cluj, ZAIN – Design Expressions, organizat în noiembrie 2015. Evenimentul a însemnat peste 5.000 de participanți, 4 zile, 11 secțiuni în cadrul festivalului, printre care o expoziție centrală unde au expus peste 60 de designeri, desfășurată într-un spațiu de 400 metri pătrați, o premieră în România – primul fashion show organizat într-o Biserică, o serie de workshop-uri intitulate „Turning Talents into Jobs”.

În 2016, comunitatea prinde contur și aduce 2 noi proiecte menite să consolideze inițiativa ZAIN:

  • ZAIN AcademyTurning Talents into Jobs: continuarea workshop-urilor organizate în cadrul festivalului din noiembrie într-o formulă îmbunătățită și concentrată pe dezvoltarea proceselor creative și a specialiștilor în industrii creative | www.academy.zain.ro
  • ZAIN Studio – hub-ul creativilor, spațiu de co-work aflat la kilometrul 0 din Cluj, deschis non-stop | www.studio.zain.ro

Festivalul ZAIN – Design Expressions va continua și în 2016 cu cea de a doua ediție, tot în luna noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.