Spectacolul „Lord of The Dance” revine in martie 2014 la Cluj-Napoca

Faimosul spectacol realizat de Michael Flatley, pe care cei de la The Los Angeles Times îl numeau „show time extravaganza”, ajunge din nou la Cluj-Napoca pentru un show memorabil marca Lord of The Dance. Spectacolul de sunet și imagine care este cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes spectacol exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău.

lord of the dance
foto: villagelife.com

Povestea Lord of The Dance urmărește aventura protagonistului care luptă împotriva personajului negativ „Don Dorcha” acesta din urmă fiind prins în încearcarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. „Lord of The Dance” reușește în final să își demonstreze statutul de erou și câștigă lupta cu ajutor din partea unui spiriduș, în timp ce în paralel se desfășoară o altă poveste prezentată în pași de dans, o poveste care pune în antiteză iubirea și dorința.

Ani la rând, renumitul dansator Michael Flatley a muncit și a gândit un show care reușește să uimească azi prin precizia și măreția prezentată. Show-ul propriu-zis ascunde ore în șir de muncă și efort fizic, ce depășesc de multe ori limitele corpului uman. Însă devotamentul membrilor trupei de dans îi împinge pe aceștia spre reușită, astfel că uralele și aplauzele de la final șterg orice durere adunată pe parcursul repetițiilor.

Povestea show-ului Lord of The Dance a inceput pe 2 Iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Întreg publicul a răsunat pe ritmurile irlandeze și au dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe întreaga scenă artistică.

Evenimentul va avea loc in data de 12 martie 2014, ora 20:00, in Sala Sporturilor „Horia Demian”, si este adus de organizatorii Festivalului TiMAF.

Pretul biletelor este intre 100 si 350 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.