Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost reacreditat

Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a fost reacreditat, fiind reîncadrat din categoria a V-a în categoria a II-a de acreditare.

Activitatea de evaluare a presupus analiza unui număr de 1.258 de indicatori prin care membrii comisiei au măsurat gradul de asigurare și îmbunătățire continuă a calității serviciilor de sănătate și a siguranței pacientului.

În urma procesului de analiză și evaluare a tuturor criteriilor, Spitalul de Boli Psihice Cronice Borșa a obținut un punctaj de nu mai puțin de 86,93%.

Unul dintre factorii care a influențat în mod pozitiv obținerea acestui rezultat a fost pavilionul ultramodern, nou construit și finanțat integral de către Consiliul Județean Cluj.

Imobilul cu regimul de înălțime D+P+2E dispune de facilități si dotări de ultimă generație: cabinet medical și de tratament la fiecare etaj, bloc alimentar nou, sală de recreere la fiecare nivel, 27 de saloane și personal medical de specialitate. Totodată, în cadrul spitalului există o farmacie cu circuit închis, o sală de mese, o spălătorie, precum și alte spații de depozitare.

Nu în ultimul rând, un alt factor care a contribuit la obținerea noii acreditări a fost existența Proiectului tehnic și a documentațiilor necesare pentru edificarea de către Consiliul Județean Cluj a unui nou pavilion, cu regimul de înălțime P+2E.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.