Sportivii clujeni au câștigat cinci medalii la Campionatele Naționale de Culturism și Bodybuilding de la Sibiu

Campionatele Naționale de Culturism și Bodybuilding Seniori 2016 au avut loc sâmbătă, 1 octombrie, în Sala Transilvania din Sibiu, iar CS „U” Cluj a fost reprezentant de sportivii Andreea Ungureanu, Andreea Zegheanu și Sebastian Văsuț.

culturista-cs-u-cluj
Andreea Ungureanu

La feminin, Ungureanu și Zegheanu au participat la Women’s physique 163 cm și au ocupat primele două trepte ale podiumului, Ungureanu – Locul I și Zegheanu – Locul I, în timp ce Sebastian Văsuț și-a trecut în palmares medalia de argint la categoria Culturism 70 Kg.

La perechi, Andreea Ungureanu a făcut echipă cu bucureșteanul Ștefan Cristian și au ocupat locul II pe podium. Perechea Andreea Zegheanu – Sebastian Văsuț s-a clasat pe ultima treaptă a podiumului, aducând Clubului Universitatea o medalie de bronz.

„A fost o competiție strânsă. Sunt foarte mulțumită și fericită că am reușit să obțin un loc pe podium. Se putea și mai bine, mereu se poate dar, pe viitor, prin multă muncă, o să vină și aurul, sunt convinsă!”, a punctat vicecampioana Andreea Zegheanu.

culturism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.