Sprijin pentru cei din linia întâi oferit de voluntarii Rescue 4×4 Cluj. Peste 10.000 de mănuși și măști, dezinfectanți și articole de igienă și mâncare au fost donate

Cei din linia întâi ai luptei împotriva coronavirusului au primit un ajutor important din partea voluntarilor din Asociația Salvatorilor Rescue 4×4 Cluj, care au efectuat zilnic misiuni de suport și au donat zeci de echipamente de curățenie, igienă și mâncare spitalelor clujene.

Din donațiile personale ale membrilor Rescue 4×4 Cluj și ale altor companii solidare s-au distribuit către spitale, SMURD, Serviciul de Ambulanță Cluj, forțele MAI, MApN sau Poliția Locală peste 10.000 de mănuși, măști, dezinfectanți, articole de igienă și curățenie.

De asemenea, au fost donate sute de porții de mâncare și apă către medicii din spitale și centrele de carantină din județ. Zilnic energizante, ceai, cafea către forțele de ordine și medici.

Pe măsură ce sosesc alte comenzi vor fi identificate stocuri, iar acestea vor fi distribuite unde este cea mai mare nevoie.

Lista sponsori: Napolact, D’Authore, Perla Harghitei, Phi18, HANKM17 , CUT&CRUST Pizz, HARDWARD PUB.

Aceste lucruri nu se puteau realiza fără implicarea deosebită a marii echipe de voluntari Rescue 4×4 de la Cluj.

One thought on “Sprijin pentru cei din linia întâi oferit de voluntarii Rescue 4×4 Cluj. Peste 10.000 de mănuși și măști, dezinfectanți și articole de igienă și mâncare au fost donate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.