Sprijin pentru spitale din partea companiei clujene AROBS

Compania clujeană de informatică AROBS Transilvania Software (ATS) a făcut o donație importantă constând în echipamente medicale destinate mai multor spitale din Cluj, Mureș și Arad.

„Misiune îndeplinită cu primele 10.000 de măști speciale FFP2. Colegii noștri de la Mureș și Arad au livrat măștile către unitățile medicale din comunitățile locale, unde s-a identificat nevoia de echipament medical. Serviciul Județean de Ambulanță Mureș beneficiază și de servicii de management de flotă gratuite oferite de colegii noștri de la TrackGPS”, au menționat reprezentanții AROBS.

La Cluj-Napoca, donațiile au vizat Spitalul Clinic Municipal, Spitalul de Recuperare și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello.

AROBS va asigura autovehiculelor sanitare ale statului servicii de monitorizare gratuită pe durata crizei coronavirusului. 

Aceasta a semnat în 2018 un acord privind preluarea SAS Grup, firma care deține platforma Alarma.ro și unul dintre jucătorii din top 3 în domeniul furnizării de soluții de monitorizare de flotă auto din România. 800 de angajați și colaboratori activează în sediile ATS din România la care se adaugă filialele internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.