Un bărbat din Aghireșu, anchetat de polițiștii clujeni pentru pedofilie

Polițiștii clujeni au realizat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit că ar fi atras, în mod repetat, în locuinţa sa minori cu vârste între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

Astfel, joi, 16 aprilie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Huedin, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Huedin, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Huedin, au desfăşurat o percheziţie la domiciliul unui bărbat de 52 de ani, din comuna Aghireşu, judeţul Cluj.

Bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de coruperea sexuală a minorilor și act sexual cu minori, în formă continuată.

Potrivit oamenilor legii, cu ocazia percheziției, au fost identificate și ridicate înscrisuri, fotografii, memory stick-uri, laptop-uri și alte medii de stocare care vor fi analizate și expertizate în vederea probării întregii activități infracționale. Cel în cauză este bănuit că, în mod repetat, ar fi atras în locuinţa sa minori cu vârste cuprinse între 10 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut relaţii sexuale.

În urma probatoriului administrat, magistrații au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.