Stadion de 4000 de locuri in comuna Jucu!

Licitatia noii arene din Jucu a fost deja realizata, iar primarul Dorel Pojar estimeaza ca prima etapa a lucrarilor va fi finalizata in anul 2014. In timp ce banii din bugetul local se duc pe stadion, comuna a cerut bani de la Consiliul Judetean Cluj pentru reabilitarea drumurilor comunale, extinderea iluminatului public si extinderea scolii si a gradinitei.

Construcţia „Jucu Arena” costa Primaria peste 100.000 de euro, iar stadionul nu va fi unul modest. Va avea tribună oficială, zonă VIP, saună şi sală de forţă, pe aceasta arena urmand să joace echipa locală Unirea Jucu.

„Ne-am gândit să joace echipa din Jucu care poate în doi-trei ani o să intre în liga a 2-a, cel puţin anul viitor vrem să intrăm în liga a 3-a. În 2014, 2015 trebuie să atacăm promovarea pentru echipa din Jucu”, a declarat Dorel Pojar, primarul comunei.

Dacă de la bugetul local se cheltuie 850.000 de lei pentru construirea stadionului, finanţarea pentru rezolvarea celorlate probleme din comună a fost primită de la Consiliului Judeţean Cluj. „La ultima alocare bugetară din lune februarie s-au alocat 670.000 de lei pentru reabilitare drumuri comunale şi locale plus extindere corp Primărie şi iluminat public comunal”, a explicat Daniel Mihiş, reprezentant Consiliul Judeţean Cluj.

Bugetul comunei se ridică anual la 8 milioane de lei, dar acesta ar putea creşte odată cu noii investitori anunţaţi pentru parcul industrial Tetarom III.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.