Noua piesă a lui Timbaland, în colaborare cu o româncă!

O româncă din Giurgiu, pe aceeaşi poziţie cu Missy Elliott, Aaliyah, Jay-Z, Justin Timberlake, Nelly Furtado sau Pussycat Dolls. Visul oricărui cântăreţ din lume va deveni o realitate pentru Daryela Nicolae. Cântăreaţa în vârstă de 18 ani din Giurgiu va lansa mâine, oficial,  o piesă alături de cunoscutul producător Timbaland. 

Daryela nu a trecut încă de fiorii adolescenţei dar se învârte printre cele mai răsunătoare nume din sfera muzicală mondială. Ea a lansat un teaser al   viitorului ei videoclip, „Lose Control”, în colaborare cu nimeni altul decât Timbaland, piesă ce va avea mâine premiera mondială.

Giurgiuveanca cânta încă de dinainte de a face primii paşi. Orice obiect din casă era transformat în microfon, de la făcăleţul lui mama până la ştecherele lui tata. La şapte ani a început să ia lecţii de pian şi teorie muzicală pentru ca, doi ani mai târziu, să înregistreze prima ei piesă, „Silent Night”. De la 12 ani a devenit o prezenţă obişnuită a marilor festivale de muzică din naţionale şi internaţionale, Cerbul Copiilor, „Stelele Dunării”, „Aurora Boreală”, Festivalului Internaţional de Muzică din Nürnberg sau la Festivalul de la Mamaia.

Daryela a colaborat, până la momentul de faţă, cu artişti cunoscuţi din România precum trupa K1, Connect’R, Deepcentral sau Chris Mayer.

One thought on “Noua piesă a lui Timbaland, în colaborare cu o româncă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.