Stadionul Cluj Arena, inspectat de o delegație UEFA pentru găzduirea Campionatului European de Fotbal U21 din 2023

O delegație a UEFA a vizitat, pentru a doua oară, stadionul Cluj Arena în vederea verificării condițiilor oferite pentru desfășurarea viitorului Campionat European de Fotbal U21.

Astfel, din partea UEFA au participat Bettina Gressel – Project Leader UEFA, Jenny Froese – Project Coordinator UEFA, Sandra Harik – Event Promotion & Host City Relations UEFA, iar din partea F.R.F. au participat Alexandru Cândea – Project Leader Romania, Diana Pirciu – Venue Operation Manager și Vlad Munteanu – Host City Manager & Tournament Director.

În cadrul vizitei, delegații U.E.F.A. au făcut o evaluare, din punct de vedere tehnic, a stadionului Cluj Arena, respectiv a modului în care vor fi alocate spațiile destinate comentatorilor sportivi și mass-mediei, dar și a celorlalte spații necesare unei bunei organizări a Campionatului European de Fotbal U21.

La finalul vizitei, concluziile reprezentanților U.E.F.A. au fost unele extrem de favorabile.

Reamintim faptul că acest turneu este programat a se desfășura în vara anului 2023 în România și Georgia și va reuni 16 echipe participante, inclusiv formațiile reprezentative ale țărilor gazdă.

Alături de stadionul Cluj Arena și arena „Constantin Rădulescu” din Gruia, alte două stadioane din București au fost alese să găzduiască mai multe partide din grupele acestui important turneu final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.