Stand-up comedy cu vedetele din Las Fierbinți, de Valentine’s Day, la Cinema Florin Piersic

Băieții din Las Fierbinți vin la Cluj-Napoca chiar de Valentine’s Day, pe 14 februarie, pentru a susține un show de stand-up comedy, la Cinema Florin Piersic, de la ora 20:30.

Bobonete, Văncică, Rait și Diță promit să nu îți impresioneze prea tare iubita, ci îți oferă un motiv perfect să o scoți în oraș! Ia-ți iubita la unul din cele mai bune spectacole de comedie din țară și demonstrează-i că ai (cel puțin) simțul umorului bine dezvoltat.

Pe băieți îi știi din serialul „Las Fierbinți” însă nu vei putea experimenta 100% umorul lor celebru decât într-un spectacol live, un spectacol la care vei râde mult și inteligent.

*Spectacolul nu este recomandat copiilor.

Bilete începând de la 55 lei. Oferim un număr limitat de bilete Meet&Greet la prețul de 100 lei care oferă adiacent locului la spectacol, un afiș cu autograf, o fotografie și o sesiune de 20 minute în care îi veți putea cunoaște Bobonete și pe colegii lui.

Biletele se găsesc online pe http://bit.ly/2gxtymh și offline la Agenția Teatrală Cluj-Napoca, la Cinema Florin Piersic și la sediul agenției Wens Tour de pe Blvd. Eroilor, nr. 10.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.