Vineri seara sunteți invitați la un film în aer liber, La Terenuri în Mănăstur! Intrarea este liberă

Brigada Civică Cojocna, cu sprijinul Cinemobil, La Terenuri și Film Club România te invită la proiecția filmului BEKAS – ÎN CĂUTAREA LUI SUPERMAN, un film despre forța pe care aflăm că o avem doar atunci când ne aventurăm să ne urmăm visul. Evenimentul va avea loc vineri, 28 august, la ora 20:30, în zona La Terenuri Mănăștur. 

bekas_movie superman

Ceea ce la prima vedere poate părea doar o altă comedie cu copii se transformă, cu fiecare minut al filmului, în cea mai veselă poveste tristă a timpurilor noastre. Începuturile anilor 90 în Irak˛înseamnă pentru copiii de aici supraviețurirea într-un regim totalitar, în timpuri de război. „Bekas” este povestea a doi frați rămași fără adăpost care, într-o seară, reușesc să suprindă pentru câteva clipe, printr-o gaură din peretele unui cinematograf, câteva secvențe din „Superman”. De aici, începe lupta celor doi în încercarea de a ajunge în America, ferm convinși că aici vor trăi asemenea celebrului personaj. Și, în ciuda faptului că șansele sunt aproape inexistente, cei doi nu vor renunța la visul lor.

Seara de film din cartierul Mănăștur este al doilea eveniment organizat de Brigada Civică Cojocna, după ce în luna iunie 2015, Cojocna a răsunat în muzica trupei Mahala Rai Banda la Ziua Multiculturală Cojocna.

Brigada Civică Cojocna este un grup de inițiativă cetățenească format din tineri (romi, maghiari, români) din comunitatea Cojocna, constituit în septembrie 2014. Membrii brigăzii au fost instruiți de ActiveWatch în tehnici de advocacy, implicare civică, drepturile omului și jurnalism cetățenesc și sunt sprijiniți să dezvolte portalul web www.maimisto.ro și 10 inițiative cetățenești care să îmbunătățească viața oamenilor din comunitatea Cojocna.

Accesul la eveniment este gratuit.

TRAILER

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.