Ştefan Bănică jr. va susţine un concert extraordinar de Crăciun la Sala Polivalentă din Cluj

Sala Polivalentă din Cluj-Napova va găzdui în 20 decembrie 2017 un concert extraordinar al lui Ştefan Bănică jr, care revine la Cluj pentru a aduce spiritul şi magia sărbătorilor de iarnă.

Concertul va fi o producţie nouă cu invitaţi surpriză, melodii de pe noul album şi multe alte surprize.

Biletele pot fi achiziționate de pe platformele: myticket.ro, bilete.ro şi webrollevents.com.

De asemenea, biletele mai pot fi achiziţionate şi de la Sala Polivalentă și din oricare punct de lucru Inmedio, Germanos sau Poșta Română

Susținut pentru al II-lea an consecutiv – în Cluj-Napoca, respectiv în ultimii 16 ani – în București, acest eveniment este, de la an la an, o tradiție, ce marchează emoția de a păși cu inima deschisă în perioada sărbătorilor de iarnă!

Calitatea unui show complex, diferit de fiecare dată, surprinzător, dar și emoționant în același timp este asigurată de elemente, precum: muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile și invitații-surpriză.

În plus, însă, la Concertele Extraordinare de Crăciun din 2017, oamenii vor avea ocazia de a asculta piese noi, întrucât, la începutul acestei toamne va fi lansat un nou album – „Picat din Lună” – ce va purta semnatura inconfundabilă a lui Ștefan Bănică și care va conține colaborări neașteptate.

Acest spectacol reprezintă, așadar, evenimentul potrivit la care puteți participa alături de alți oameni frumoși și dragi, fiind un moment unic al lunii decembrie. De un fapt vă putem asigura, și anume că: la concert, fiecare participant va retrăi clipe, emoții și amintiri, prin prisma artistului și a melodiilor devenite hituri, care i-au făcut inima să tresare de atâtea ori, ierni, primăveri, veri și toamne la rând!

Clujenii sunt invitaţi să se bucure de o experiență unică alături de Ștefan Bănică și invitații săi surpriză, la cel mai așteptat show al lunii decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.