Florescu: „Nu a fost nicio diferenţă între Universitatea şi Dinamo”!

Mijlocaşul Universităţii Cluj, George Florescu, unul dintre cei mai buni jucători din meciul cu Dinamo, a declarat după meciul din Cupa României în care echipa sa a fost eliminată la penalty-uri de că nu a fost nicio diferenţă între Universitatea şi trupa din Ştefan cel Mare. 

„Am reuşit să facem un joc foarte bun împotriva lui Dinamo, dar e trist că nu am reuşit să ne calificăm. Cred că la meciul de azi nu a fost nicio diferenţă între Universitatea şi Dinamo, ceea ce ne încurajează să credem că trebuie să scăpăm cât mai rapid de eşaloanele inferioare şi să ajungem acolo unde ne este locul, în prima ligă. 

Ştiţi cum e la penalty-uri, din păcate e o loterie, am ratat şi eu şi alţii, dar până la urmă sunt mândru de prestaţia pe care am avut-o timp de 120 de minute. Sunt mândru de colegii mei care până acum nu au avut ocazia să joace împotriva unei echipe de nivelul lui Dinamo şi am demonstrat astăzi că suntem un grup puternic, sunt fotbalişti de caracter şi de valoare şi cu care ar trebui să închegăm o echipă foarte puternică şi să ajungem în Liga 1.

Ne asumăm risipa de efort pe care am făcut-o, dar totuşi să nu uităm că sâmbătă vom juca împotriva unei echipe ed Liga a 3-a, deci normal nu ar trebui să avem probleme chiar dacă am făcut un efort în plus. Totuşi, în liga a 3-a vom reveni cu picioarele pe pământ şi o să întâlnim nişte adversari de alt nivel, care cu siguranţă o să ne încurce mai mult decât o să încerce să joace fotbal. Speram să câştigăm şi să trecem de acest tur de campionat pe primul loc”, a declarat mijlocaşul George Florescu la finalul meciului.

„U” Cluj va juca sâmbătă, 2 decembrie, de la ora 14:00, în deplasare, la Industria Galda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.