Adrian Falub, după eşecul cu Dinamo: „Am controlat jocul, dar ne-a lipsit şansa”

Antrenorul Universităţii Cluj, Adrian Falub, şi-a lăudat jucătorii pentru prestaţia din meciul cu Dinamo, pierdut la penalty-uri cu 2-4, după 1-1 în 120 de minute şi consideră că echipei sale i-a lipsit şansa de a se califica în faza sferturilor Cupei României.

„Am făcut un job bun, am început meciul foarte bine, am pierdut doi jucători, am ratat un penalty şi eu cred că din punct de vedere tactic cum am continuat după ce am pierdut ce-i doi jucători am făcut un job foarte bun şi am controlat jocul. Puteam să câştigăm în timpul regulamentar, dar cred că tot ce ne-a lipsit a fost şansa.

Noi am controlat jocul din punct de vedere tactic şi Dinamo a jucat atâta cât i-am lăsat noi să joace.

Ne va fi greu în următorul meci pentru că dăm peste o echipă care joacă bine acasă, iar noi venim după un meci greu şi unul în care am consumat foarte multă energie care e foarte greu de recuperat.

La penalty-uri au fost nişte execuţii nefericite, se poate întâmpla oricui, le-am şi zis înainte că nu are rost să aibă presiune, să fie bucuroşi pentru felul cum au jucat”, a susţinut Adi Falub la finalul meciului cu Dinamo.

Falub vrea întăriri pentru returului campionatului

„În pauza competiţională trebuie să vedem ce am făcut bine şi ce am făcut rău în campionatul acesta, să vedem ce trebuie să facem ca să ne întărim pentru că e important acest lucru. Am ajuns la un nivel, am făcut un prim pas, nu ne-a fost aşa uşor să ajungem astăzi pe primul loc în Liga a 3-a, am avut destul de mari emoţii. Până am venit eu la echipă eram pe locul 9-10, am făcut nişte paşi importanţi, dar cu siguranţă va trebui să ne întărim pentru returul campionatului”, a mai precizat antrenorul Universităţii Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.