Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo: „Universitatea Cluj nu e o echipă de liga a 3-a, ci de mijlocul clasamentului sau mai sus în liga a doua”

Universitatea Cluj a fost învinsă la loviturile de departajare de către Dinamo, scor 2-4, în optimile Cupei României, după 1-1 în 120 de minute, iar antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuţă, a avut numai cuvinte de laudă la adresa Universităţii, pe care o vede o echipă din partea de sus a ligii a doua, nicidecum de liga a 3-a. 

„Sunt bucuros de această calificare pentru că a fost una foarte grea, felicit Universitatea Cluj pentru jocul prestat, atitudinea, îl felicit pe Falub, un antrenor foarte bun, importantă e calificarea pentru noi.

La 11 metri e ghinion, e o loterie, dar de data aceasta am avut noi noroc. Nu e uşor să baţi penalty mai ales în cupă, sunt emoţii, trebuie înţeleşi şi jucătorii. Când joci cu o echipă de Divizia A orice echipă se motivează mai bine, iar asta au făcut şi ei. Au jucat bine şi Universitatea nu e o echipă de liga a 3-a la ce jucători are, părerea mea e o echipă de mijlocul clasamentului sau mai sus în liga a doua.

Au şi aceşi suporteri minunaţi care i-au împins de la spate, cât au fost, 10-12.000, e superb să joci cu fanii în spate.

Terenul a fost greu, impracticabil, e păcat la aşa stadion, aşa suporteri să nu fie refăcut şi gazonul odată şi odată”, a declarat şi antrenorul lui Dinamo, Vasile Miriuţă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.