„U” Cluj, a șaptea înfrângere consecutivă în Liga Florilor!

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a fost învinsă sâmbătă, 2 martie, de SCM Craiova, scor 27-29 (14-12), într-o partidă care a contat pentru etapa a 18-a din Liga Florilor.

„Studentele” au început în forță confruntarea din Sala Sporturilor „Horia Demian” și s-au instalat la conducere pe tabelă încă din debutul partidei, având chiar și un avantaj de patru goluri (10-6, min. 18). După un joc bun și entuziasmant în prima jumătate de oră, gazdele au intrat la vestiare cu un avantaj de doua goluri (14-12).

În partea a doua, partida a fost una echilibrată, cele două formații mergând cap la cap până în minutul 50, când după un presupus fault comis de defensiva „studentelor” la scorul 23-23 și un 7 metri transformat, oltencele au preluat conducerea pe tabelă și nu au mai cedat avantajul până la final.

Clujencele au alergat, in zadar, după egalare, dar greșelile defensive și lipsa de eficacitate în fața porții au dus la a șaptea înfrângere consecutivă din Liga Florilor.

Cea mai bună marcatoare a Universității Cluj a fost Diana Lazăr, cu 9 reușite, urmată de Corkovic (4), Dindiligan (3), Senocico (2), Petruș (2), Boian (2), Moroianu (2), Stoklosa (2) și Popa (1).

Etapa viitoare, „U” Cluj va evolua in deplasare la Baia Mare, cu CS Minaur, duminică, 10 martie, de la ora 17.00.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.