„U” Cluj, primul club de fotbal din România care demarează o cercetare în rândul fanilor

Universitatea Cluj devine primul club de fotbal din Românioa care demarează o amplă cercetare riguroasă în rândul fanilor, în parteneriat cu un grup de cercetători ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Cercetarea are scopul de a afla care sunt punctele forte, dar și nemulțumirile, astfel încât suporterii să fie mulțumiți cu adevărat de experiența trăită pe stadion.

Invităm orice suporter mai vechi sau mai nou, dar care a asistat la cel puțin un meci de fotbal al FC Universitatea Cluj pe Cluj Arena în sezonul 2018-2019, să acceseze și să completeze chestionarul online disponibil la https://goo.gl/forms/Nn9hdGmKj8IlRs2v1, cel târziu până în data de 15.05.2019.

Toți cei care vor completa integral chestionarul și vor furniza o adresă de email validă vor participa la o tombolă cu premii oferite de club. Se vor acorda trei premii constând în câte un tricou oficial al echipei. Tragerea la sorți și trimiterea prin email către câștigători a informațiilor necesare pentru revendicarea și ridicarea premiilor vor avea loc cel târziu în data de 30.05.2019.

Revendicarea și ridicarea premiilor de către câștigători se va putea face cel târziu în data de 15.06.2019, pe baza emailului transmis de club.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.