Ştefan Hruşcă revine la Polus Center, în 14 decembrie

Centrul comercial Polus Center Cluj le-a pregătit și anul acesta clujenilor un concert extraordinar de colinde alături de Ştefan Hruşcă. Artistul va concerta în data de 14 decembrie, începând cu ora 19.00 în zona food-court. În plus, începând din acest weekend micuților li s-a pregătit o surpriză, Moș Crăciun își mută și anul acesta atelierul la Polus Center.

Ca în fiecare an clujenii sunt așteptați la Polus Center să fredoneze împreună versurile celor mai frumoase colinde alături unul dintre cei mai iubiţi artişti români, Ştefan Hruşcă.

Maramureșeanul revine la Polus Center pentru al șaselea an consecutiv, pentru a-şi încânta fanii cu melodiile sale ce vor vesti sosirea sărbătorilor de iarnă.

Moș Crăciun își caută și anul acesta ajutoare la Polus Center. Prichindeii sunt așteptați în perioada 8-23 decembrie 2012, să lucreze alături de elfii lui Moș Crăciun la cele mai diverse și mai interesante ateliere de creație. Toți copilașii dornici să îl ajute pe Moș Crăciun sunt așteptați de luni până vineri între orele 18.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică între orele 12.00-18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informații.

Cei mai hărnicuți la activitățile din Atelierul său vor primi titlul de „Ajutorul lui Moș Crăciun” și vor primi cadouri de la acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.