Stefanini deschide un nou centru de suport la Târgu Mureș și recrutează 50 de angajați în următorul an

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, deschide un nou centru de suport la Târgu Mureș, pentru care va recruta 50 de persoane în următorul an. Compania intenționează ca în următorii doi ani numărul angajaților din noul centru să ajungă la 100.

it-and-c

Recrutările vor începe în această lună, fiind căutați candidați pentru poziția de Service Desk Analyst, pentru limbile germană și maghiară. Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat este o cerință obligatorie pentru toți candidații. Pentru secțiunea de limbă germană vor fi recrutați 50 de angajați, iar pentru maghiară se vor face angajări în funcție de nevoile companiei.

Dintre angajații care vor fi recrutați în noul centru, 80% vor avea un nivel de experiență junior, iar 20% senior.

Pe lângă salarii atractive, angajații vor primi beneficii extrasalariale precum: bonuri de masă, decontarea abonamentului la transportul local/public și abonamente medicale la clinică privată.

„Le vom oferi angajaților din Târgu Mureș posibilitatea dezvoltarii unei cariere într-o companie multinațională, axată pe performanță și valori legate de performanță. Aceștia vor avea oportunitatea de a fi expuși la mediul internațional de lucru din cadrul Stefanini”, a declarat Andreea-Dana Stănescu, Service Delivery Senior Director, Stefanini România.

Noul centru va furniza servicii pentru companii multinaționale, care au nevoie de suport tehnic în mai multe limbi străine. Clienții care vor fi deserviți de noul centru vin din diverse domenii, precum: producție, servicii financiare și de management sau automotive.

Stefanini este în proces de finalizare a procesului de alegere a sediului din Târgu Mureș în care va funcționa noul centru de suport. Clădirea va fi una adaptată la specificul Stefanini, fiind vizat unul din spațiile de business care oferă acces ușor la mijloacele de transport în comun și corespunde cu cerințele tehnice și de calitate specifice unei companii multinaționale. Sediul va avea o suprafață de câteva sute de metri pătrați și va dispune, pe lângă spațiul de lucru, de zonă pentru luat masa, săli pentru ședinte și săli adaptate pentru activitățile de pregătire profesională.

Despre Stefanini

Stefanini (www.stefanini.com) este o companie braziliană ce beneficiază de 27 de ani de experiență în livrarea de servicii IT la nivel mondial. Specializată în diverse industrii, compania oferă expertiză IT clienților din domenii precum servicii financiare, telecom, asigurări sau sectorul public.

Prezentă în 34 de țări, Stefanini oferă servicii IT offshore, onshore și nearshore, inclusiv servicii de dezvoltare de aplicații, precum și servicii BPO. Recunoscută la nivel mondial, Stefanini se numără printre cele mai mari 100 de companii de IT din lume (BBC News) și a fost poziționată pe locul al patrulea într-un top al companiilor cu cel mai mare grad de internaționalizare, realizat de Fundația Dom Cabral din Brazilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.