„Stejarii”, învinși de Georgia pe Cluj Arena, în primul meci din cadrul Rugby European Championship

Naționala de rugby a României a fost învinsă în meciul disputat sâmbătă, pe Cluj Arena, împotriva reprezentativei Georgiei, scor 8-19, în prima etapă a Rugby Europe Championship 2019 (REC).

După ce în urmă cu o săptămână, „Stejarii” au câștigat împotriva Portugaliei într-un amical, scor 54-0, trupa pregătită de Marius Tincu nu a mai putut repeta forma excelentă și în jocul de astăzi de la Cluj, selecționata Georgiei a fost mult mai puternică.

La pauză, România a intrat în avantaj la vestiare, scor 6-3, și părea că va obține un rezultat imens în fața gruzinilor, dar oaspeții au revenit și au închis tabela la 18-9. 

Întâlnirea dintre România și Georgia a ajuns la numărul 23, iar acum bilanțul este următorul: oaspeții au 13 victorii, iar „tricolorii” 9 victorii și un meci s-a încheiat la egalitate.

Punctele românilor au fost semnate de Florin Vlaicu, din trei lovituri de penalitate, în timp ce Georgia a avut două eseuri, unul de penalizare şi altul reuşit de Beka Gorgadze, la care s-au adăugat două lovituri de pedeapsă transformate de Tedo Abjandadze.

Următorul meci pentru „stejari” va avea loc la Botoșani, pe stadionul Municipal, în compania Germaniei. Partida a fost programată sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14:00.

Sursa foto: Federația Română de Rugby Facebook


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.