Stere Halep: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că Simona e sănătoasă. E timp să câștige și un turneu de Grand Slam”

Simona are timp să câștige, anul acesta, un turneu de Grand Slam și ‘chiar și două'”, a declarat tatăl sportivei, Stere Halep, după înfrângerea din finala Australian Open.

„A fost un meci dramatic, dar frumos în același timp și îi mulțumesc mult lui Dumnezeu că este sănătoasă. Meciuri și turnee vor fi foarte multe în tot timpul anului și e timp să câștigăm și un Grand Slam, chiar și două”, a spus Stere Halep.

Stere Halep a vorbit și despre adversara Simonei, Caroline Wozniacki: „A avut noroc. Atât. Și bravo ei, o felicit pentru că și ea merită, pentru că de mulți ani de zile se chinuie să câștige un turneu de Grand Slam. A fost ziua ei. Dacă a bătut-o pe Simona, înseamnă că a meritat acest trofeu”.

Simona Halep a pierdut dramatic finala Australian Open 2018, disputată contra danezei Caroline Wozniacki. Simona va coborî pe locul 2 în topul WTA, începând de luni, iar Caroline Wozniacki va fi noul număr 1 mondial.

La finalul meciului, Simona Halep a dat din nou dovadă de diplomație și a lăudat jocul adversarei sale, i-a felicitat echipa, apoi a mulțumit celor care au susținut-o pe tot parcursul turneului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.