„U” Cluj s-a distrat în primul amical al iernii: 7-0 cu Sticla Arieşul Turda

Universitatea Cluj a început furtunos seria amicalelor din această iarnă, după ce a învins, sâmbătă, 27 ianuarie, cu 7-0 formaţia Sticla Arieşul Turda, liderul din Liga a 4-a, seria Cluj.

Scorul la pauză după primele 45 de minute a fost 2-0 pentru „studenţi”, graţie reuşitelor lui Haţiegan (19) şi Manu (22), după o primă repriză pe care alb-negrii controlat-o autoritar.

În partea a doua, Falub a schimbat întreaga echipă care, pe lângă o ploaie de goluri, a adus un episod inedit: sărbătoritul zilei, Mihai Onicaș, a fost eliminat de „centralul” Horațiu Feșnic după o intrare dură la un adversar, iar locul său a fost luat de „secundul” Marius Suller având în vedere că jucătorii care au evoluat în prima repriză erau deja la vestiarele de la Cluj Arena.

Meciul a curs la o singură poartă în repriza secundă, Hordouan a majorat diferența (64), iar până la final Greu (72, 87) și Ene (73, 82) și-au trecut în cont câte o „dublă”, ultimul, aflat la debutul în tricoul alb-negru, a reușit să marcheze golul meciului, trimițând în plasă, cu călcâiul, pentru 6-0, înainte ca Greu să stabilească scorul final.

Miercuri, 31 ianuarie, de la ora 16:30, în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu”, va sosi Unirea Alba Iulia.

„U” (prima repriză): Dinu – Takacs, Abrudan, Cordoș, Manu – Saroși, Miholca – Hațiegan, Goga, Salcău – Lemnaru. A mai jucat: Văsălie

„U” (repriza secundă): Gorcea – Chiș, Onicaș, Telcean, Potcoavă – Florescu, Micaș – Hordouan, Greu, Ursu – Ene

Foto © cjsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.