Strângere de fonduri organizată de Transylvania Music Event, pentru un after-school de muzică la Pata Rât!

Music Camp a lansat în această toamnă, în Cluj-Napoca, un proiect special de tip „afterschool” pentru un grup de copii din comunitatea Pata Rât. Acest proiect, denumit PLUS, a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie. Pentru a asigura funcționarea proiectului a fost lansată și o campanie de sustinere.

Transylvania Music Event se alătură proiectului Plus Music Camp International prin care se dorește construirea unui after-school de muzică la Pata Rât, pentru ca abilitățile culturale ale copiilor să se dezvolte permanent. În acest context, în ziua celui mai mare retro party din România al anului, We Love Retro, 23 octombrie 2015, oficialii Transylvania Music Event organizează un fundraising, unde sunt invitați atât participanții la eveniment, cât și companii clujene să sprijine demersul Music Camp International. Pentru mai multe detalii accesați pagina Transylvania Music Event.

Music Camp este un program plin de dinamism, în care timp de o săptămână copiii participă la cursuri de cor și de instrumente muzicale. Toți copiii participă la cor. Repertoriul este variat, copiii cântă în mai multe limbi piesele marilor maestri Haydn, Mozart și Saint Saëns, piese din folclorul național, din repertoriul internațional, imnuri contemporane și piese Negro-Spirituals. Pe langă cor ei participă la două din cele nouă cursuri de instrumente muzicale: instrumente de percuție Orff, chitară, vioară, violoncel, clopoței rezonanți și clasici, fluier soprano, alto și tenor, clarinet și un curs de jocuri muzicale.

Programele Music Camp sunt organizate și la nivel internațional, evenimentele organizate în Ucraina garantând profesionalismul acestui concept, corul Music Camp cântând în prezența a numeroase personalități.

În 2014, MUSIC CAMP, a organizat o tabără muzicală la Pata Rât a cărui succes a fost evident: în doar 5 zile, copii care nici măcar nu mergeau la școală au facut progrese remarcabile. Deși la început majoritatea erau neîncrezători în noi, dar mai ales în ei, pe parcursul taberei au descoperit că sunt capabili să facă lucruri frumoase, mai ales muncind în echipă. Avem plăcerea să vă anunțăm că începând de anul acesta, la Transylvania Music Event- We Love Retro, sunetul va fi oferit de către Live Rental, compania care are în portofoliu evenimentele prestigioase precum: Rock The City, Delahoya sau Electric Castle.

De asemenea, oficialii Transylvania Music Event au mai anunțat că oferta de presale a fost suplimentată cu 1.000 de bilete.

Afis-Music-Camp---We-Love-Retro

A șaptea ediție Transylvania Music Event aduce la Cluj-Napoca, în premieră în Transilvania, artiștii care au definit muzica anilor ’90. În 23 octombrie 2015 generația celor de 25-35 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la „We Love Retro” – 90’s edition. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: LOU BEGA, LA BOUCHE, CAPTAIN JACK, DOWN LOW și BOMFUNK MC’S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.