Studenții de la USAMV Cluj-Napoca au obținut 18 premii la Agronomiada 2018, de la Iași

La ediția din 2018 a Agronomiadei, a 24-a, care a avut loc la Iași, între 9-12 mai, studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca au obținut 18 premii. Agronomiada a reunit sute de studenți de la USAMV Cluj-Napoca, USAMV București, USAMV Iași, USAMVBT Timișoara, Universitatea din Craiova și Universitatea Agrară de Stat a Moldovei.

Studenții USAMV Cluj-Napoca au fost premiați la discipline profesionale și la una sportivă, după cum urmează: trei premii I (la Disciplina Botanică, la Fitotehnie și la Biochimie alimentară), șapte premii II (două la Teledetecție și GIS, la Fitotehnie, la Design peisager, la Anatomie patologică, la Semiologie și la Microbiologie aplicată), precum și opt premii III (la Agrotehnică, la Entomologie, la Pomicultură, la Managementul proiectelor, două la Biochimie alimentară, plus la Managementul resurselor umane în alimentație publică și agroturism, respectiv la disciplina sportivă fotbal băieți).

De asemenea, în cadrul Agronomiadei, studenții noștri au obținut și opt mențiuni.

Mădălin Grigore, prefectul studenților de la USAMV Cluj-Napoca: ”Ne-am bucurat și de această dată să participăm la Agronomiadă, unde USAMV Cluj-Napoca a avut 100 de reprezentanți. Ne-am pregătit pentru disciplinele profesionale, dar și pentru cele sportive, și am venit acasă cu 18 premii. Au fost câteva zile foarte frumoase, petrecute alături de sute de studenți de la celelalte cinci universități și așteptăm cu încredere ediția din 2019”.

Delegația noastră la Agronomiada 2018 de la Iași a fost condusă de prorector, Conf. univ. dr. Leon Muntean.

Ediția din 2019 a Agronomiadei, care va a fi 25-a a concursului, va avea loc la Timișoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.