„Students on Stage” – un nou proiect dedicat studenților clujeni- organizat de „Voluntari pentru Idei și Proiecte”

Voluntari pentru Idei și Proiecte Cluj-Napoca dorește să contribuie la crearea și consolidarea unui mediu dinamic de dezvoltare personală și profesională pentru tineri printr-un nou proiect ce se adresează comunității locale: Students on Stage.

Conceptul STUDENTS ON STAGE s-a născut din ambiția unei echipe entuziaste de a crește oportunitățile și alternativele de educație non-formală accesibile studenților. Prin proiect, se urmărește atingerea a două obiective principale: promovarea studenților cu performanță și impulsionarea la acțiune a comunității studențești.

„Students on Stage” se va desfășura sub forma unor conferințe, în care tinerii excepționali vor avea ocazia de a se face auziți, împărtășind participanților informații utile, experiență de viață, motivații, dar mai ales, exemple de „se poate.”

Proiectul va avea o structură delimitată pe parcursul a 3 zile (22-25 Aprilie, având două locații, Casa de Cultură a Studenților și Biblioteca Centrala Universitară „Lucian Blaga”), vizând următoarele teme: Antreprenoriat în rândul tinerilor, Dezvoltarea Personală și Experiențe de Voluntariat și Travelling.

Participarea în cadrul conferințelor se va face pe bază de înscriere. Cei care vor să participe trebuie să completeze formularul în perioada 6-19 Aprilie.

Voluntari pentru Idei şi Proiecte Cluj este o filială a organizaţiei Voluntari pentru Idei şi Proiecte România. Organizaţia are 16 ani de tradiţie în Bucureşti şi are la activ peste 21 de proiecte dedicate studenţilor. În Cluj VIP există din octombrie 2013, iar în mai 2014 am lansat primul proiect, Personal Development School. În acest an vom organiza mai multe proiecte pentru comunitatea de studenţi clujeni.

Afis StudentonStage

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.