Loteria publicitară „Un Paște Glam cu Opel Adam” se apropie de final

Clujenii mai au la dispoziție doar cinci zile pentru a intra în cursa pentru super autoturismul de oraș Opel Adam Glam. Pe data de 11 aprilie, vom afla numele celui care va pleca acasă cu mașina iepurașului.

Iepurașul vine anul acesta la Polus la volanul unei super mașini de oraș. Cumpărăturile de minim 100 de lei, din orice magazin din incinta centrului comercial, le pot aduce clujenilor șansa de a câștiga un Opel Adam Glam.

Clienții centrului comercial mai au la dispoziție doar cinci zile pentru a intra în cursa pentru marele premiu. Mai mult, taloanele de participare ale loteriei le pot aduce șansa de a câștiga pe loc unul dintre sutele de premii instant puse la bătaie de partenerii centrului comercial: QuickMobile, Pietra, Musse, Reserved, Nomasvello, Sensiblu, LEGO, Home Sweet Home – Gitfs, Happy Park, Trenulețul Veseliei, Gatta, Nobila Casa, Lee Cooper, Timeout, Kenvelo, Poema, Nemira, Wasabi Sushi, Bigotti.

Norocosul câștigător al marelui premiu, va fi desemnat prin tragerea la sorți, ce va avea loc pe 11 aprilie 2015, de la ora 12.00 PM, în Piațeta Matei Corvin din incinta Polus Center.

*Regulamentul Loteriei Publicitare poate fi consultat pe www.poluscentercluj.ro

Un Paște Glam cu Opel Adam la Polus

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.