Studiu de piață: Bonduelle ocupă în continuare primul loc pe piața românească a conservelor de legume

În cadrul studiului de piață Best Buy Award 2015/2016, românii au re-confirmat că legumele conservate Bonduelle se află pe primul loc din punct de vedere al raportului calitate-preț pe piața din România .

bonduelle

Potrivit celui de al doilea studiu de piață Best Buy Award realizat în România în legătură cu gradul de satisfacție și percepția consumatorilor români, Bonduelle a obținut cele mai multe voturi la categoria conserve de legume, din punct  de vedere al raportului calitate-preț.

Acesta este rezultatul studiului Best Buy Award România 2015/2016 realizat de organizația elvețiană  ICERTIAS (www.icertias.com) în luna februarie 2015, pe un eșantion relevant de 1200 de respondenți, cetățeni români obișnuiți, cu acces la internet.

Folosind metoda inovativă CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness), subiecții au fost rugați să răspundă on-line următoarei întrebări:

„Din experiența dvs. personală, care este producătorul de legume conservate și murate care oferă raportul cel mai bun calitate-preț pe piața românească:”

Cei mai mulți dintre cei chestionați au răspuns la această întrebare: „Bonduelle”.

Toate întrebările din cadrul studiului Best Buy Award au avut un caracter deschis, adică respondenților nu li s-au pus în prealabil la dispoziție mai multe răspunsuri alternative din care să poată alege. Astfel ei au putut preciza în mod liber numele oricărui producător sau furnizor care, potrivit experienței lor personale, oferă cel mai bun raport calitate-preț de pe piață.

Ca urmare a acestui excepțional succes înregistrat pe piața din România, Bonduelle a primit prestigioasa medalie „Best Buy Award – No. 1 – best price quality ratio” – la categoria conserve de legume pentru perioada 2015/2016.

Este pentru a doua oară consecutiv când consumatorii români își exprimă cea mai mare încredere în acest brand și acordă titlul de Best Buy Award pentru Bonduelle, la categoria conserve de legume.

Bonduelle a primit cel mai mare număr de voturi din partea consumatorilor români pentru cel mai bun raport calitate-preț la categoria conserve de legume și în cadrul primului Studiu Best Buy Award realizat în România pentru perioada 2013/2014, iar acum, din nou, în cadrul studiului Best Buy Award Romania pentru perioada 2015/2016.

Grupul Bonduelle este lider mondial în legume prelucrate și unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de legume congelate din România. Condus de o Viziune în care alimentația vegetală este esențială pentru o viață mai bună (sănătate, plăcere și mediul înconjurător), și ar trebui să fie mai prezentă în mesele de zi cu zi, Misiunea Bonduelle este să dezvolte cultura de a mânca legume pentru sănătate și plăcere.

foto: www.crowncork.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.