SunGarden Resort a inaugurat cel mai luxos centru SPA din România, premiat de Federația Internațională de Wellness & SPA! FOTO

SunGarden Golf & Spa Resort a inaugurat în data de 5 decembrie, cel mai nou si inedit Centru SPA din Transilvania si din România.

Noul centru SPA a câștigat locul I „Excellence Awards Romania 2014” oferit de International Fitness, Wellness & Spa Asociation in colaborare cu Federatia Romana de Fitness Wellness si Spa la categoria „Luxury Golf Fitness Wellness & SPA Resort”. Trofeul castigator a fost oferit de Presedintele Federatiei Romane de Fitness Wellness si SPA.

Florin Mureșan, primarul comunei Baciu a fost cel care a inaugurat minunatul Circuit SPA împreună cu fondatorul SunGarden Golf & Spa Resort, Nicolae Căpușan prin sugestivul moment de tăiere a panglicii inaugurale.

Amedeea Paradise, noua zona SPA constă în peste 500 mp de relaxare și conține cele mai apreciate saune din Europa, zone mistice și multe alte surprize.

SunGarden Wellness & SPA vine în întâmpinarea dorințelor, relaxării și sănătății oaspeților săi cu o experiență unică că include 5 tipuri noi de saune inedite: O saună fierbinte Finlandeza, care se încălzește până la 100 de grade, Bio Sauna relaxantă și purificatoare, un Hammam uimitor, Sauna Sărată ce combină beneficiile unei Saline cu cele ale unei saune și Aroma Saună din lemn de Cedru, veșnic mirositor. O călătorie seculară va așteaptă pe marginea unei vetre antice, un vis misterios în zona de Mystic Relaxing Volcano și iar în zona de Water Tavern, putem să ne răcorim în piscina cascadă sau servind cela răcoritor la barul tavernei admirând minunatul șemineu. Tratamente importante de purificare, detoxifiere, tratamente signature impresionante, masaje, terapii si ritualuri alese din toate colturile lumii completeaza perfect aceasta paleta minutata de servicii.

Inaugurarea oficială și petrecerea privată a avut loc în seara de 5 decembrie și a găzduit un număr de peste 150 de invitați. Aceștia au avut parte de multe momente speciale, o primire călduroasă, cu șampanie, hors d’oeuvre și candy bar-uri inedite, au lasat loc SPA TOUR-urilor, degustarilor si testarilor de produse oferite de partenerii nostrii. Invitatii s-au destins datorita diferitelor tipuri de masaje: faciale, masaje la maini si cervicale, care au fost oferite de terapeutii nostrii pe ritmul classic al muzici oferita de muzicienii Filarmonicii Clujene.

Partenerii evenimentului de deschidere au fost Gerovital – Doctor in frumusete, L’occitane en Provence, Forever Living Products, Green Project Italia, si Solaris Plant.

Vă recomandăm o galerie foto impresionată de la inaugurarea luxosului centru SPA de la SunGarden Resort (Poiana Cerbului, comuna Baciu).

5DW_4402_resize

5DW_4401

5DW_4397

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.