Suporterii lui Manchester United s-au simţit ca „acasă” la Cluj!

Suporterii formaţiei engleze Manchester United s-au adunat, marţi, în centrul oraşului pentru a se „pregăti” cum se cuvine de meciul cu CFR Cluj, care va avea loc, diseară, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 21:45. Aceştia au ocupat o terasă de pe Bulevardul Eroilor şi au comandat bere după bere, spre bucuria chelnerilor.

Înainte de partida cu CFR Cluj, deşi Primăria Cluj-Napoca le-a amenajat o zonă specială în Piaţa Unirii, suporterii englezi au preferat să stea pe una din terasele de pe Bulevardul Eroilor pentru că aceasta era dotată cu umbrele, temperatura atingând la ora amiezii 30 de grade.

Tineri, femei şi bătrâni îmbrăcaţi în culorile „Diavolilor roşii” s-au simţit ca „acasă” în centrul oraşului, unde au cântat şi au consumat hectolitri întregi de bere, iar mulţi dintre ei chiar s-au dezbrăcat la bustul gol.

Câţiva suporteri ai CFR-ului îmbrăcaţi în culorile clubului şi-au făcut apariţia pe Eroilor pentru a-şi face poze cu suporterii englezi, dar dialogul s-a purtat civilizat şi decent, ambele tabere tratându-se reciproc cu respect.

Mai multe poze pe pagina de facebook eClujeanul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.